Kategorier
BREAKING FILM & SERIER NYHEDER

‘Marco Polo’ ny Netflix-serie kommer til december

Den 12. december er der premiere på en nye Netflix-serie Marco Polo om den italienske opdagelsesrejsende og i dag præsenterede Netflix plakaten til serien.

I rollen som den legendariske opdagelsesrejsende, Marco Polo ser vi den italienske skuespiller Lorenzo Richelmy, som har medvirket i flere italienske tv-serier.

Der er intriger, bedrag og blodsudgydelser når vi følger Marco Polo på hans rejse til Kina i det 13. århundrede, hvor han pludselig havner ved hoffet hos Kublai Khan, det 13. århundredes hersker.

Fra Venedigs baggader til Silkevejen og alle dens farer, fra Kejserstadens overflod til Kinas slagmarker. Marco Polo er et storslået actioneventyr, hvor kulturer kolliderer, blodet flyder, og løgne fortælles

Det er John Fusco, som er arkitekten bag denne serie, som produceres af Dan Minahan, der har været med til at skabe succes-serien ‘Game of Thrones’. De to norske instruktører Joachim Ronning og Espen Sandberg, der senest stod bag storfilmen ‘Kon-Tiki’, skal instruere de første to afsnit.

Marco Polo kommer til at bestå af 10 afsnit på hver en time og alle afsnit kommer på Netflix den 12. december 2014.

Se traileren til ‘Marco Polo’

http://youtu.be/FDALxcGy4E4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.