Kategorier
FILM

Manson Family Vacation på Netflix

Den amerikanske komedie Manson Family Vacation fra 2015 kan nu ses på Netflix.

Nick Morgan (Jay Duplass) har det hele: En kærlig familie, et lækkert hjem og er selv en succesful advokat i Los Angeles. Lige modsat er det gået hans bror, Conrad (Linas Phillips) der er lidt af en hjemløs. En dag dukker Conrad pludselig op i Los Angeles for at besøge Nick, med et eneste ønske: Han vil besøge alle de steder i byen hvor den berygtede seriemorder Charles Manson og hans følgere The Manson Family satte sine spor i 60’erne og 70’ernes Californien.

Nick beslutter sig for at tage med sin bror og de to brødre ender på et road-trip, der bliver et kig ind i morderen Charles Mansons verden.

Charles Manson er i dag 80 år og sidder fortsat fængslet på livsstid. Han har fået 12 afslag på benådning.

Crowdfunding bag Manson Family Vacation

Filmen er blevet til ved hjælp af såkaldt crowdfunding igennem Kickstarter. Her lykkedes det Jay Duplass at rejse 40.000 dollars til projektet. Filmen fik premiere den 6. oktober for alle, der havde støttet filmen økonomisk, mens resten Netflix fik verdenspremiere på filmen tre uger senere.

Manson Family Vacation kom på Netflix den 27. oktober 2015

Se traileren til Manson Family Vacation

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.