Kategorier
FILM

Seven Pounds med Will Smith på Netflix

Det amerikanske drama, Seven Pounds (Syv Liv på dansk) fra 2008 kan nu ses på Netflix.

Seven Pounds (Syv Liv) handler om en ansat i skattevæsenet ved navn Ben Thomas (Will Smith), der plages af skyld og søger efter en måde til at rette op på fortidens forseelser.

Han beslutter sig for at hjælpe syv fremmede mennesker liv. De syv har kun det tilfælles, at de hver især har nået et punkt i deres liv, hvor de har desperat brug for hjælp. Ben har omhyggeligt udvalgt hver eneste af dem til sin plan, og da han først begynder på sin plan, er der intet der kan stoppe ham.

Tror han, for da han forelsker sig i en af de syv udvalgte, bliver han nødt til at beslutte, om han skal afsløre sin hemmelighed, selvom det betyder, at han må opgive sine planer.

Seven Pounds (Syv Liv) på Netflix

De danske anmeldere var ikke speciel begejstrede for filmen, da den kom i biografen. Berlingske var mest positiv og gav filmen 3 stjerner: “…velmenende, og sine steder rørende, men i sin alt for lange længde har for lidt at byde på.”

Seven Pounds (Syv Liv) kom på Netflix den 24. oktober 2015.

Se traileren til Seven Pounds (Syv Liv)

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.