Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER

Klassefesten på Netflix

Den danske komedie Klassefesten fra 2011 kan nu ses på Netflix Danmark.

De tre gymnasiekammerater Niels (Nicolaj Kopernikus), Andreas (Anders W. Berthelsen) og Thomas (Troels Lyby) er inviteret til det obligatoriske 25 års jubilæum.

Egentlig har Niels og Andreas slet ikke lyst til at deltage, men Thomas er af en helt anden mening.

Han har arrangeret alle tiders weekendtur med drinks, damer og dampbad! Spørgsmålet er, om de rent faktisk overlever det københavnske natteliv… og om de overhovedet når frem til klassefesten!

Glæd dig til en dansk komedie om gamle venner, der må erkende, at man på et tidspunkt er nødt til at blive voksen… sådan da.

Klassefesten på Netflix

De danske anmeldere var meget uenige om hvor mange stjerner filmen skulle have. Ekstra Bladet gav den 2 stjerner, mens BT gav den 5 stjerner og skrev: “…en hylende morsom film om de øjeblikke, hvor en midaldrende mand finder ud af, at han er netop – midaldrende.”

Klassefesten kom på Netflix den 5. december 2015.

Se traileren til Klassefesten

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.