Kategorier
BREAKING FILM

Killers med Ashton Kutcher og Katherine Heigl

Den romantiske komedie fra 2010, Killers med Ashton Kutcher og Katherine Heigl i hovedrollerne kan nu ses på Netflix.

Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) havde mistet troen på, at hun nogensinde skulle finde kærligheden. Men da hun modvilligt tager med sine forældre på ferie til den franske riviera, møder Jen drømmemanden – den stilige, smukke Spencer Aimes (Ashton Kutcher).

Tre år senere er den umulige drøm gået i opfyldelse. Jen og Spencer er nygifte og lever det perfekte forstadsliv. Lige indtil morgenen efter Spencers 30 års fødselsdag, hvor kugler begynder at flyve om ørerne på det ellers lykkelige par.

Det viser sig, at Spencer har ”glemt” at fortælle om sit tidligere liv som international lejemorder med adskillige liv på samvittigheden, og de gør det eneste rigtige – de løber for livet…

Der er nemlig udlovet en dusør på flere millioner dollars til den, der dræber Spencer.

Jen prøver at acceptere, at hendes mand har licens til at dræbe, men det kræver en del ægteskabelige tillidsøvelser, for det viser sig, at også Jen har en hemmelighed. Hvem sagde livet i forstæderne var stille og roligt?

 

 

Filmen er instrueret af Robert Luketic, der også stod bag The Ugly Truth og 21.

Killers på Netflix

BT gav filmen 3 stjerner og skrev: “Replikkerne er velskrevne, og der er tilpas med opfindsomhed i manuskriptet til, at man gider interessere sig for, om fyren eller pigen omkring næste hjørne er harmløs eller en af filmens »killers«. Desværre er temaet svært at variere, og der går metaltræthed i maskineriet.”

Killers kom på Netflix den 1. august 2016.

Se traileren til Killers

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.