Kategorier
BREAKING FILM

Adventureland på Netflix

Den amerikanske komedie, Adventureland fra 2009 kan nu ses på Netflix Danmark.

Vi er tilbage i 1987 hvor James Brennan (Jesse Eisenberg) netop har afsluttet sin eksamen. Han har udsigt til den bedste sommer i sit liv, hvor han skal på interrail igennem Europa. Desværre må hans far gå ned i løn og planerne om en tur over Atlanten skrottes.

I stedet må James tage et sommerferiejob i et gammelt, nedslidt tivoli og sommeren bliver noget anderledes end han havde forestillet sig.

Men der er dog også visse fordele ved at arbejde i tivoliet i form af den smukke og følsomme Em (Kristen Stewart), som James falder for. Samtidig har han en flirt kørende med Lisa P. (Margarita Levieva), hvilket gør at sommeren anno 1987 slet ikke er så skidt for James.

 

Filmen er instrueret Greg Mottola, der også stod bag komedien ‘Superbad’ fra 2007.  Filmen er baseret på Gregs egne oplevelser.

Adventureland kom ikke i de danske biografer.

Adventureland kom på Netflix den 1. august 2016.

Se traileren til Adventureland

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.