Kategorier
BREAKING FILM

Fracture – Det afgørende alibi

Den amerikanske thriller fra 2007, Fracture – Det afgørende alibi kan nu ses på Netflix.

Da ingeniøren Ted Crawford (Anthony Hopkins) opdager, at hans smukke kone, Jennifer (Embeth Davidtz), er ham utro, planlægger han det perfekte mord.

Politiet ankommer kort efter til gerningsstedet, og til alles overraskelse indrømmer Crawford at stå bag mordet på Jennifer. Han bliver straks arresteret, men chokerer alle, da han står fast på at føre sin egen sag.

I retssalen kommer kan til at stå overfor den offentlige anklager Willy Beachum (Ryan Gosling). En mand med egoet i orden og udsigt til et rigtig fedt job i den private sektor. Dette bliver hans sidste sag og den virker som en sikker vinder, men Ted viser sig noget mere udspekuleret end Willy lige havde regnet med.

Filmen er instrueret af Gregory Hoblit.

Fracture – Det afgørende alibi på Netflix

Jyllands Posten gav filmen 4 stjerner og skrev: “Både Hopkins og Gosling har held til at forlene deres figurer med en foruroligende tvetydighed, så man til en begyndelse er på den førstes side, til slut på den andens.”

Fracture – Det afgørende alibi kom på Netflix den 1. august 2016.

Se traileren til Fracture – Det afgørende alibi

https://www.youtube.com/watch?v=HxpYO8RGolw

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.