Kategorier
BREAKING FILM

Killer Elite med Jason Statham og Robert De Niro

Den engelskeproducerede action-film Killer Elite fra 2011 med tre af  verdens største actionhelte, Jason Statham, Clive Owen og Robert De Niro kan nu ses på Netflix Danmark

I Killer Elite er vi tilbage i 1981. Kampsportseksperten Danny (Jason Statham) har lagt livet som hårdtslående eliteagent på hylden, men da hans gamle mentor og ven, Hunter (Robert De Niro) bliver taget som gidsel, tvinges han til at genoptage sin brutale karriere.

I et hæsblæsende ræs fra Australien til Paris, gennem London og Mellemøsten, må han ene mand nedkæmpe og dræbe tre benhårde specialstyrkesoldater fra britiske SAS og deres udspekulerede leder Spike (Clive Owen), som hævn for tre mord begået mod en sheiks sønner i Oman.

Glæd dig til at se tre af verdens største actionhelte – Jason Statham, Clive Owen og Robert De Niro sammen i et Bourne-agtigt actioninferno, der er baseret på den den kontroversielle roman, The Feather Men af Ranulph Fiennes. Forfatteren hævder at handlingen i bogen bygger på en sand historie, hvilket skabte en del rører i Storbritannien, da bogen udkom for 24 år siden. Den britiske specialstyrke SAS har siden afvist alt og kalder bogen for ren fiktion.

Killer Elite på Netflix

Politiken gav filmen 3 stjerner og skrev: “…som overfladisk actionunderholdning er ’Killer Elite’ en rendyrket genrestiløvelse med stil og store muskler.”

Killer Elite kom på Netflix den 7. december 2015.

Se traileren til Killer Elite

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.