Kategorier
BREAKING FILM

Ironclad 2: Battle for Blood

Den britiske action film fra 2014, Ironclad 2: Battle for Blood kan nu ses på Netflix.

Ironclad 2: Battle for Blood handler om begivenhederne efter den store belejring af slottet i Rochester i 1215.

Der er gået et år siden konflikten på Rochester Castle og de blodige kampe, der førte til voldsomme dødsfald – heriblandt den fjendtlige leders søn. Dette får de fjendtlige keltere til at sværge hævn.

En overlevende fra det store slag står over for en fjende, der truer England. Han samler en broget flok af krigere og lejesoldater for at tage tilbage til sin klans slot og forsvare det mod hævngerrige keltiske stammekrigere.

Filmen er efterfølger til Ironclad fra 2011, der kan ses uafhængigt af hinanden.

Ironclad 2: Battle For Blood på Netflix

Filmsitet CinemaOnline gav filmen 4 stjerner og skrev: “(filmen)…kan anbefales til alle med hang til tempofyldt action som passer fint til et overskueligt persongalleri samt et plot som er fritaget for enhver form for kryptisk kode. Kort fortalt, du skal holde med englænderne på borgen og buh’e af kelterne som angriber.”

Ironclad 2: Battle For Blood kom på Netflix den 1. marts 2016. 

Se traileren til Ironclad 2: Battle For Blood

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.