Kategorier
BREAKING FILM

Insidious på Netflix

Den amerikanske gyser Insidious fra 2010 kan nu ses på Netflix.

Josh (Patrick Wilson) og Renai (Rose Byrne) er netop flyttet ind i deres nye hus og lever nu lykkeligt sammen med deres tre børn, lige indtil deres ældste søn Dalton kommer ud for en ulykke og går i en slags koma.

Lægerne kan ikke finde ud af, hvad der egentlig sker med ham.

Josh og Renai håber det bedste, og de får Dalton hjem, hvor de våger over deres søn. Det bliver starten på en række uforklarlige hændelser, som bliver mere og mere voldsomme. Hvad er det, som hjemsøger den lille familie?

James Wan og Leigh Whannell, der stod bag gyserserien Saw, er gået sammen med producerne bag Paranormal Activity for at skabe en sindsforvridende gyserfilm, der tager dig med på en rejse ind i det ukendte.

SE ALLE DE NYE FILM PÅ NETFLIX HER

Berlingske gav filmen 3 stjerner: “Til at begynde med kommer uhyggen ganske fermt snigende og hjertet er oppe i halsen flere gange. Efterhånden som det uhyggelige bliver mere konkret, kommer ligegyldigheden desværre galoperende stadig hurtigere.” 

Insidious kom på Netflix den 1. juli 2016

Se traileren til Insidious

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.