Kategorier
FILM

In Her Shoes med Camron Diaz og Toni Collette

Der er både grin og tårer i den amerikanske komedie, In Her Shoes (I Dine Sko) fra 2005, som nu kan streames på Netflix.

In Her Shoes fortæller historien om de to søskende, der er vidt forskellige. Den ene søster, Maggie (Cameron Diaz) er en hip, lækker, men ganske ansvarsløs party-pige og den anden, Rose (Toni Collette) er en jordnær og ordinær, men succesfuld jurist. Rose er der imidlertid altid for Maggie, når hun igen er uden job eller ikke kan finde hjem efter en fugtig aften i byen.

De har altid haft et konfliktfyldt forhold, men da Maggie scorer Roses nye kæreste, bryder de endegyldigt med hinanden. Lige indtil deres ukendte bedstemor (Shirley MacLaine) dukker op.

Handlingen lyder måske ikke vanvittig spændende, men modsat mange andre såkaldte chickfilm, blev In Her Shoes rost af anmelderne og filmen var nomineret til en Golden Globe i 2005.

Jyllands-Posten gav filmen 4 stjerner og skrev: “…i kraft af sine eminente personinstruktioner og troværdige historie hæver filmen sig langt over det gængse niveau.”

In Her Shoes (I Dine Sko) kom på Netflix den 13. maj 2015.

Se traileren til In Her Shoes (I Dine Sko)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.