Kategorier
FOR BØRN

Horton Og Støvfolket Hvem på Netflix

Der er underholdning for hele familien i den animerede tegnefilm Horton Og Støvfolket Hvem (Horton Hears a Who), som nu kan ses på Netflix.

Horton Og Støvfolket Hvem foregår i Hvem-byen og handler om den udødelige elefant,  Horton, der en dag hører et råb om hjælp fra et lillebitte støvfnug, der langsomt hvirvler rundt i luften. Horton er sikker på, at der må være liv gemt i det lille flyvende støvfnug og er derfor fast besluttet på at hjælpe.

Omverdenen har travlt med at fortælle Horton, at han er ved at blive skør, men Horton er sikker i sin sag, for støvfnugget viser sig at være befolket af det mikroskopiske støvfolk. Og støvfolket har brug for hjælp.

Horton Og Støvfolket Hvem (Horton Hears a Who) er baseret på den bog af samme navn, der første gang blev udgivet i 1954 af Ted Geisel. Han skrev under kunstnernavnet Dr. Seuss, der siden skulle vise sig at skrive nogle af de mest populære børnebøger nogensinde.

Filmen fik flotte anmeldelser og CinemaZones anmelder gav den 5 stjerner og skrev: “Men på sine egne præmisser er Horton og Støvfolket Hvems hyldest til såvel det kolossale som mikroskopiske endt som den mest mindeværdige og elskværdige animationsfilm siden Disney/Pixars Ratatouille.”

Horton Og Støvfolket Hvem (Horton Hears a Who) kom på Netflix den 15. juli 2015, hvor den naturligvis kan ses med dansk tale. De danske stemmer leveres i øvrigt af Jens Jacob Tychsen (Horton), Troels Lyby (Borgmesteren) og Søs Egelind (Kænguru)

Se traileren til Horton Og Støvfolket Hvem (engelsk version)

https://youtu.be/MIQFTBsGccA

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.