Kategorier
FILM

Horror gyseren ‘Texas Chainsaw’ fra 2013 på Netflix

Den amerikanske gyser Texas Chainsaw fra 2013 er netop kommet på Netflix.

Texas Chainsawsit udgangspunkt efter begivenhederne i den oprindelige Motorsavsmassakren (Texas Chain Saw Massacre) fra 1974. 

Gennem mange år var adskillige personer i den lille by Newt i Texas sporløst forsvundet. Befolkningen havde længe mistænkt familien Sawyer og da det lykkedes en ung pige at flygte fra Sawyer-huset efter de brutale drab på hendes fire venner, gik de lokale indbyggere til kamp og brændte Sawyer-huset ned til grunden og tilintetgjorde dermed samtlige af dets beboere.

Flere årtier efter massakren får den unge Heather at vide, at hun har arvet et stort hus i Texas, og sammen med sine venner tager hun afsted på en biltur for at finde tilbage til sine rødder. Men med den nyerhvervede ejendom følger gruopvækkende rædsler, som lurer i kælderen nedenunder.

De danske anmeldere var bestemt ikke enige, da Texas Chainsaw kom i de danske biografer i 2013. Her blev der uddelt alt fra blot en enkelte stjerne til de fire stjerner, som BT’s anmelder Steffen Jungersen gav filmen. Han skrev “… den er godt fortalt og har yderligere et twist mod slutningen, som antyder, at der rent faktisk har været intelligent liv på spil, da manuskriptet blev skrevet.” 

Texas Chainsaw kom på Netflix den 1. januar 2015.

Se traileren til ‘Texas Chainsaw’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.