Kategorier
FOR BØRN

Seriepremiere: ‘Marvel’s Avengers Assemble’ på Netflix

Superheltene i The Avengers er samlet i første sæson af den animerede tv-serie Marvel’s Avengers Assemble, der nu kan ses på Netflix. 

Efter Iron Man har overtalt sine medsuperhelte til at genforenes, bruger the Avengers deres fælles evner til at kæmpe mod både gamle fjender og nye skurke. Og de får brug for at stå sammen for Iron Man, Captain America, Hulk, Black Widow, Hawkeye, Thor og deres nyeste medlem Falcon kommer under kraftig beskydning, da den dødende Red Skull slår sig sammen med MODOK for at kidnappe Captain America. De har planer om at overføre Red Skulls hjerne til Captain America.

Red Skull kan dog ikke gøre det alene og sender besked ud til andre superskurke som Dracula og Dr. Doom for at få dem til at slå sig sammen med deres gruppe og tage kampen op mod The Avengers.

Figurene i Avengers Assemble er lavet så de ligner superheltene fra filmen The Avengers fra 2012. Der er indtil videre lavet to sæsoner af Marvel’s Avengers Assemble. 

Første sæson af Marvel’s Avengers Assemble kom på Netflix den 1. januar 2015, hvor den ligger med både dansk og engelsk tale.

Se traileren til ‘Marvel’s Avengers Assemble’ (Engelsk)

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.