Kategorier
SERIER

Horror-fantasy serien ‘Grimm’ på Netflix

Nytårsgaven fra Netflix til alle fans af horror-fantasy serier er de 2 første sæsoner af den amerikanske tv-serie ‘Grimm’.

Serien handler om Nick Burkhardt (David Giuntoli), der er en drabsbetjent fra Portland, Oregon med en mærkelig hemmelighed: Han er efterkommer af en elitegruppe af jægere, som jagter ​​de overnaturlige væsner som vi hører om i børne eventyrene. For sæt nu eventyrene ikke bare var historier, men advarsler om hvad der venter os? Glæd dig til at se klassiske eventyr fra Brødrene Grimm og andre eventyr som Guldlok, Rapunzel og Jack & Bønnestagen blive trævlet op i denne medrivende serie.

‘Grimm’ er skabt af David Greenwalt. En mand, som elsker at arbejde med overnaturlige væsner. Han har tidligere arbejdet på serier som “Angel”, “Buffy the Vampire Slayer” og “The X-Files”

Serien blev sendt herhjemme på TV3+ i januar 2012 og den 31. december 2013 kom de to første sæsoner på den danske udgave af Netflix. Serien består indtil videre af 3 sæsoner, som kører i USA lige nu. Det uvist om der laves en 4. sæson af ‘Grimm’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.