Kategorier
FILM & SERIER UDEN FOR KATEGORI

3 gode Netflix film til tømmermændene

Blev starten på 2014 lidt for vild? Så brug den 1. januar på sofaen med et tæppe og et par gode film på Netflix.

Flixnyt har fundet 3 gode film, der ikke kræver den store hjerneaktivitet, men som bestemt er værd at se alligevel. Der er naturligvis flere at vælge imellem, men til en dag på sofaen, hvor du måske blunder lidt af og til, er disse 3 film bestemt et kig værd. Alle 3 film ligger på den danske udgave af Netflix og kan ses den 1. januar. God fornøjelse!

 

1. Tømmermænd i Thailand (The Hangover: Part II)

Tømmermænd i Thailand - perfekt til dagen derpå
Tømmermænd i Thailand – perfekt til dagen derpå

Den ligger jo lige til højrebenet. Efterfølgeren til den populære ‘Tømmermænd i Vegas’ (The Hangover). Desværre ligger den ikke på Netflix i Danmark, men vi kan så nyde 2’eren, der er mindst lige så god som 1’eren.

I ‘Tømmermænd i Thailand’ møder vi igen vennerne Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) og Doug (Justin Bartha), som denne gang skal til Thailand for at deltage i Stus bryllup. Sporene fra den vilde polterabend i Las Vegas betyder, at Stu har besluttet sig for, at hans polterabend skal være en stille og rolig brunch, men naturligvis går tingene ikke som planlagt. Filmen bør være første valg efter en vild nytårsfest. 

2. Stardust

Filmen Stardust er et eventyr, du ikke må snyde dig selv for
Filmen Stardust er et eventyr, du ikke må snyde dig selv for

En overset film, som virkelig overrasker og som du ikke må snyde sig selv for. Vi har her at gøre med en eventyrfilm med humor. Filmen er fra 2007 og har så store navne som Michelle Pfeiffer, Robert De Niro og Claire Danes, som du sikkert genkender fra tv-serien Homeland.

I ‘Stardust’ jagter unge Tristan en stjerne, som han og hans udkårne Victoris så falde. Det bliver starten på  et eventyr udover alle grænser og det viser sig hurtigt, at han ikke er den eneste som vil have fingre i stjernen. Heksen Lamia, prins Septimus og den berygtede pirat, Kaptajn Shakespeare (spillet fantastisk af Robert De Niro) deltager også i jagten. Det bliver et formidabelt eventyr, der slutter med Take That’s sang ‘Rule the world’

 

http://www.youtube.com/watch?v=fkHnumjuHL8

 

3. The Expendables 2

80'ernes største actionstjerner er tilbage
80’ernes største actionstjerner er tilbage

Efter et par bløde film er der brug for god, gammeldags action, som ikke er for indviklet. Efterfølgeren til den populære The Expendables fra 2010, hvor mange af 80’ernes store actionstjerne fandt sammen igen. Nu er de tilbage og flere er kommet til.

Igen er Sylvester Stallone tilbage i rollen som lejesoldaten Barney Ross og sammen med sit hold af gamle lejesoldater bliver han sat på en ny opgave af Mr. Church. På papiret er det lette penge, men noget går galt under missionen og en af soldaterne bliver myrdet. Samtidig havner 5 tons plutonium i de forkertes hænder.  

Udover Stallone kan du glæde dig til Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris og biroller til Arnold Schwarzenegger og Bruce Willis.

Rigtig godt nytår og god fornøjelse.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.