Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Actionbraget Headhunterne på Netflix

En af Skandinaviens største filmsucceser Headhunterne med Nikolaj Coster-Waldau fra 2011 kan nu ses på Netflix.

Den charmerende svindler, Roger (Aksel Hennie), er en mand, der tilsyneladende har alt. Han er Norges mest succesrige headhunter, og er gift med den alt for smukke galleriejer Diana (Synnøve Macody Lund).

Men med luksusvilla og et overklasseliv lever Roger så meget over evne, at han må stjæle lidt for meget kunst, for at holde hovedet over vandet økonomisk. For Roger er en risikofyldt sidegeschäft som kunsttyv en nødvendighed – men økonomien skal snart blive hans mindste problem. På en fernisering præsenterer hans kone ham for hollænderen Clas Greve (Nikolaj Coster-Waldau).

Han er ikke bare den perfekte kandidat til enhver topstilling med en baggrund som topchef i elektronikbranchen, lejesoldat og et ikke ubetydeligt dametække. Han er også i besiddelse af et nærmest uvurderligt Rubensmaleri. Roger øjner chancen for med ét at blive sine økonomiske problemer kvit – og begiver sig ud på sit største kup.

Indbruddet hos Greve går problemfrit, men på vej ud opdager Roger noget, der gør, at det snart er ham selv, der bliver jagtet… Alle vil have noget. Ingen får det gratis.

Headhunterne på Netflix

Morten Tyldums filmatisering af Jo Nesbøs krimi Headhunterne er en tempofyldt actionthriller, som nemt lever op til selv de største Hollywood-produktioner.

De danske anmeldere uddelte masser af stjerner til filmen og Berlingske gav den 5 stjerner og skrev: “Headhunterne er først og fremmest en film, der ikke skammer sig over at ville underholde, og flintrer ad sted som en halshugget høne. Plottet (…) er grinagtigt usandsynligt, men midt i den fortættede og opfindsomme handling smider man med måbende henrykkelse sin skepsis fra sig.” 

Headhunterne kom på Netflix den 5. december 2015.

Se traileren til Headhunterne

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.