Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Haywire på Netflix

Den amerikanske agentfilm fra 2011, Haywire med Mixed martial arts superstjernen Gina Carano i hovedrollen, kan nu ses på Netflix.

Mallory Kane (Gina Carano) er født, opvokset og optrænet i CIA’s inderste og mest hårdtslående etliteenhed. Hun gennemfører de mest beskidte jobs når regeringer og myndigheder over hele verden skal have ryddet op efter sig.

Hun overlever de farligste missioner og nedkæmper de mest brutale bad guys. Indtil hun en dag kommer op imod den værste fjende af alle: CIA selv!

Forrådt af sine nærmeste starter Mallory en hæsblæsende kamp for at afsløre konspirationen, finde bagmændene… og overleve længe nok til at få sin søde hævn!

Channing Tatum, Michael Douglas, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Michael Fassbender er bare nogle af de skuespillere, der står i kø for at få klø af Gina Carano – som naturligvis laver alle stunts selv!

Haywire på Netflix

Jyllands-Posten gav filmen 5 stjerner og skrev: “…en art-actionfilm, der ikke bare sætter en ære i at underholde med røvsparkende rutsjeture i adrenalinland, men som også byder på visuelle skævheder, viril montage og en udsøgt leg med musik- og lyduniverset.”

Haywire kom på Netflix den 11. marts 2016.

Se traileren til Haywire

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.