Kategorier
FILM

Gyserfilmen “Don’t Be Afraid of the Dark”

Det bliver småuhyggeligt i filmen “Don’t Be Afraid of the Dark”, som er en genindspilning af kultgyseren fra 1973 med samme titel.

I filmen følger vi den unge pige Sally (Bailee Madison), der flytter til Rhode Island for at bo hos sin far (Guy Pearce) og hans nye kæreste (Katie Holmes), der er ved at modernisere et gammelt hus fra det 19. århundrede. Sally begynder at udforske sit nye hjem på egen hånd og her hører hun stemmer, der hvisker hendes navn. Hun finder ud af, at der bor nogle underlige væsener i kælderen og de er måske ikke så venlige, som Sally tror. 

Vi bevæger os i gyser-genren og et barn alene i en mørk kælder er altid uhyggeligt, men forventer du en super uhyggelig gyser, bliver du måske en anelse skuffet.  

“Don’t Be Afraid of the Dark” kom i de danske biografer i 2011 og fik pæne anmeldelser med på vejen. Både Berlingske’s og Jyllands-Postens anmeldere gav den 4 stjerner.  

Guillermo del Toro har produceret og skrevet manuskriptet  inspireret af de ting, der skræmte ham som barn og den er instrueret af hans lærling, Troy Nixey.

“Don’t Be Afraid of the Dark” kom på Netflix Danmark den 31. januar 2014. Se filmen på Netflix HER

Se traileren på “Don’t Be Afraid of the Dark”:

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.