Kategorier
BREAKING SERIER

4. sæson af “Fringe” nu på Netflix

Der åbnes op for et parallelunivers i denne 4. sæson af tv-serien “Fringe”, der nu er på den danske Netflix. Opdagelsen blev naturligvis gjort af FBI’s Fringe-team.

OPDATERET 1. FEBRUAR 2015: Serien Fringe er fjernet fra Netflix, da de ikke længere har rettigheder til at vise serien. Det kan være serien kommer tilbage!

I serien følger vi tre umage allierede: Den unge, smukke FBI-agent Olivia Dunham (Anna Torv), den dygtige videnskabsmand, Dr. Walter Bishop (John Noble), som har brugt 17 år på et sindssygehospital og så videnskabsmandens søn, Peter Bishop (Joshus Jackson). Sammen efterforsker de forskellige mystiske fringe begivenheder kaldet “The Pattern”. Der må bruges eksperimentelle teknikker for at optrævle de bizarre og overnaturlige hændelser, som udvisker grænserne mellem science fiction og teknologi.

KØB 5. SÆSON AF “FRINGE” HER

Billede fra Netflix-serien FringeFringe er skabt af J.J. Abrams – Manden der også stod bag LOST, en af de mest populære tv-serier nogensinde. De første 3 sæsoner af Fringe var et stort hit i USA, hvor næsten 10 millioner så med hver uge.

Herhjemme blev serien en overgang vist på Kanal 5, men tv-kanalen valgte at stoppe serien midt i sæson 3. Der er lavet i alt 5 sæsoner af Fringe og det uigenkaldeligt sidste afsnit blev sendt i USA i januar 2013. Kan du ikke vente til 5. sæson kommer på Netflix, kan du allerede nu købe sidste sæson hos Gucca.

4. sæson af Fringe kom på Netflix Danmark den 1. februar 2014.  Har du ikke fået starte på serien, er det bestemt ikke for sent. De første 3 sæsoner af Fringe ligger nemlig også på Netflix. Se serien på Netflix HER.

Se traileren til 4. sæson her (Bør ikke ses med mindre du har set de første 3. sæsoner)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.