Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Glee sæson 6 på Netflix

Så er Glee sæson 6, der også er den absolut sidste sæson af Glee, klar på Netflix.

Vi er tilbage hos de talentfulde outsidere på William McKinley High, der er blevet forvaldet til en musikalsk sensation med hjælp fra deres dedikerede lærer.

Glee sæson 6 begynder med, at Rachels (Lea Michele) karriere som sitcom-skuespiller er slut og hendes tv-show aflyst efter kun en enkelt episode.

Bedre går det ikke på privatfronten, hvor hun tilbage i Lima finder ud af, at hendes forældre skal skilles. Hun vender tilbage til McKinley High, men finder ud af at Sue (Jane Lynch) har fjernet alle kunstarter på skolen og hendes mission bliver nu at gendanne New Directions.

Blaine (Darren Criss)  er også vendt tilbage til Lima efter Kurt (Chris Colfer) har brudt deres forlovelse.

Glee på Netflix

Det er den amerikanske skuespiller og manuskriptforfatter, Ian Brennan, der fik idéen til Glee, der mere eller mindre bygger på hans egne erfaringer som medlem af showkoret på Prospect High School i Illinois. Oprindelig skulle Glee have været en film, men da ingen fandt interesse for projektet, blev manuskriptet skrevet om til en serie, som er den tv-serie vi kender i dag.

Serien har vundet 4 Golden Globes og flere Emmy awards.

Glee sæson 6 kom på Netflix Danmark den 12. januar 2016, hvor alle afsnit af serien nu kan ses.

Se traileren til Glee sæson 6

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.