Kategorier
BREAKING FILM

George Clooney’s ‘Good Night, and Good Luck’

Den 6 x Oscar-nominerede film Good Night, and Good Luck fra 2005 kan nu ses på Netflix.

Vi er tilbage i starten af halvtredserne, hvor Edward R. Murrow (David Strathairn) var en af landets populæreste tv-journalister. Samtidig anklager den amerikanske senator Joseph McCarthy tusindvis af amerikanere for at være kommunister. En af dem er piloten Milo, der er blevet fyret pga anklagerne.

Edward beslutter sig for at tage sagen op og for at afsløre McCarthys skumle metoder. Men i et samfund og en tid, hvor mistro og frygt for alt u-amerikansk gennemsyrer tanke og handling, er det forbundet med store personlige omkostninger at sætte sig op mod “demokratiet”

Det er George Clooney, der har skrevet og instrueret filmen, ligsom han også har en rolle i Good Night, and Good Luck.

BT gav filmen 6 stjerner og skrev “…en af årets allerstørste filmoplevelser.”, ligesom også Jyllands-Posten gav den topkarakter “Den er så spændende, at jeg bider negle i biografen, og den er en magtfuld, nærgående visuel oplevelse; kunstnerisk afbalanceret, følelsesmæssigt engagerende og intellektuelt stimulerende.”

Good Night, and Good Luck kom på Netflix den 6. februar 2015.

Se traileren til ‘Good Night, and Good Luck’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.