Kategorier
FILM & SERIER NYHEDER

Få hemmelighederne bag House of Cards

Nu kan fans af den prisbelønnede Netflix-serie, House of Cards varme op til den længe ventede 2. sæson med en special udgave af 1. sæson. Her vil instruktørene David Fincher, Joel Schumacher, Charles McDougall, Carl Franklin og Allen Coulter tage dig med bag optagelserne og kommentere alle 13 episoder af 1. sæson.

Det er en fantastisk feature og især de 2 første afsnit, som blev instrueret af David Fincher er eminente. Det var første gang han instruerede en tv-serie, efter at have stået bag rigtig mange film. David Fincher taler blandt andet om arbejdet med filmens forfatter Beau Willimon og skuespillerne Kevin Spacey og Robin Wright, samt resten af teamet. Du får blandt andet at vide, at da David Fincher mødte holdet for første gang sagde han noget, han altid havde drømt om at sige: “Every single person in this room represents our first choice, so don’t fuck this up. Cause if you do, I will never forgive you.”

Du kan se 1. sæson af House of Cards med kommentarer fra instruktørene ved at vælge en alternativ lydkilde under ‘Lyd og undertekster’

Dette er den perfekte opvarmning til 2. sæson af House of Cards, der har premiere på Netflix den 14. februar 2013.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.