Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER NYHEDER

Tom Cruice i sci-fi filmen Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow på Netflix

Glæd dig til at se en Tom Cruise i absolut topform i sci-fi filmen Edge of Tomorrow fra 2014, der nu kan ses på Netflix.

Filmen foregår i en ikke alt for fjern fremtid, hvor uovervindelige aliens indleder et ubønhørligt angreb på Jorden. Major William Cage (Tom Cruise) har ikke specielt mange krigserfaringer, men sendes ud på en mission for at forsvare Jorden. Han ender dog i et bagholdsangreb og efter blot få minutter i kamp dør han.

Af uforklarlige årsager vågner han dog op igen til den samme dag og kastes derfor ud i kampen igen mod de farlige rumvæsner, for blot at blive dræbt endnu engang. Hvorpå han igen vågner op til den samme dag. William Cage er med andre ord havnet i et tidsloop, hvor han gennemlever den samme brutale kamp om og om igen. Med hjælp fra soldaten Rita Vrataskis (Emily Blunt) bliver han dog bedre og bedre for hver kamp, hvilket rykker dem tættere på sejr.

Edge of Tomorrow har med andre en del tilfælles med filmen Groundhog Day (En ny dag truer) fra 1993, hvor det var Bill Murray, der gennemlevede den samme dag om og om igen. Her 20 år senere er der blot tilsat flotte kampscener og en masse action, samt Tom Cruise og Emily Blunt, der er fantastiske sammen. Filmholdet beskriver selv filmen som en blanding mellem Groundhog Day og Starship Troopers fra 1997.

SE ALLE NETFLIX FILMNYHEDERNE HER

5 stjerner til Edge of Tomorrow 

De danske anmeldere var ganske begejstrede for Edge of Tomorrow og både BT og Filmmagasinet Ekko gav filmen 5 stjerner. Sidstnævnte skrev: “… en aldeles velkomponeret sommerblockbuster, opfindsomt og legesygt fortalt med både humor, patos og sitrende suspense.”

Edge of Tomorrow kom på Netflix den 20. april 2015.

Se traileren til Edge of Tomorrow

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.