Kategorier
BREAKING GUIDES

Download film fra Netflix – er det muligt?

Artiklen er opdateret dem 30. november 2016.

Vi får mange spørgsmål her på redaktionen og et af dem vi ofte modtager er: Kan man download film fra Netflix?

Og svaret er både Ja og Nej.

Ja, du kan downloade nogle film og serier. Den 30. november 2016 introducerede Netflix en helt ny app til Android og iOS (iPhone og iPAD), der giver dig mulighed for at downloade film og serier, så du kan se dem uden at bruge internet.

Et lille ikon angiver om det er muligt at downloade indholdet. Netflix har også lavet en særlig afdeling i appen, med alt det indhold du kan downloade og mange børnefamilier vil helt sikkert glæde sig over, at der er masser af serier og film for børn, hvilket nok skal give lidt ro på bagsædet når turen går sydpå.

Men hvis du tror, at du kan downloade alle film og serier ligesom ViaPlay giver dig mulighed for, så bliver du slemt skuffet. Der er nemlig langt imellem de store blockbustere.

Det er især serier som House of Cards, Braking Bad, Black Mirror, Stranger Things, Narcos, The Crown og Designated Survivor, der præger download-listen, sammen med et hav af børnefilm og serier.

Den nye download-funktion på Netflix er indtil videre forbeholdt brugere af mobileenheder og det er endnu ikke muligt at downloade film og serier på din computer eller på AppleTV. Om den funktioner kommer senere er uvist.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.