Kategorier
BREAKING FOR BØRN

LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood på Netflix

Nu har du chancen for at komme på eventyr med Scooby-Doo, Shaggy og Mystery Inc.-holdet i den animerende kortfilm, LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood fra 2016 på Netflix.

Vi er på et legendarisk filmstudie, der efter sigende er hjemsøgt af spøgelser. Samtidig er det ikke alle, der er lige glade for studiet og flere byplanlæggere ønsker at rive filmstudiet ned.

Da klassiske filmmonstere dropper ind til en uhyggelig casting, er det på høje tid at løse mysteriet og redde det gamle studie.

Gør dig klar med dine Scooby-snacks, og indtag instruktørens stol i denne helt nye LEGO® film, der er lavet i samarbejde med Warner Bros.

LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood kom på Netflix den 29. november 2016. Desværre kan filmen endnu ikke ses med dansk tale, hvilket helt sikkert gør det til en blandet fornøjelse for familiens yngste. Det er dog set ved andre lejligheder, at familiefilm først kommer med engelsk tale, men senere også får dansk tale. Det er muligt at se filmen med danske undertekster.

Se traileren til LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.