Kategorier
FOR BØRN

Disneys Cloud 9 på Netflix

Disneys familiefilm Cloud 9 fra 2014 kan nu ses på Netflix.

Historien følger Kayla (Dove Cameron), en fremragende snowboarder, der uden videre blev sat af sit hold og tvunget til at træne med Will (Luke Benward), en tidligere snowboardmester, der endnu ikke er kommet sig efter et fald, der blev enden på hans karriere. Et kamera fangede episoden og udstillede ham som “håbløs snowboarder” på internettet.

Nu hvor Kayla træner med Will for at genvinde sin status, har Will sammensat et træningsprogram, der skal vise, om hun virkelig har det, der skal til for at blive professionel snowboarder. Samtidig må Kayla forsøge at inspirere Will, så han kan overvinde sin største forhindring – tvivlen på sig selv.

Cloud 9 blev indspillet i Utah i de iskolde sneklædte bjerge. Det var faktisk så koldt under indspilningerne, at skuespillerne måtte iføres opvarmede snowboardstøvler. Kilde: Disney.dk. Det er den perfekte snowbord-film for hele familien og kan naturligvis ses med dansk tale på Netflix.

Cloud 9 kom på Netflix den 1. januar 2016.

Se traileren til Cloud 9 (engelsk tale)

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.