Kategorier
BREAKING FILM

Den romantiske komedie ‘Letters To Juliet’

Den romantiske komedie Letters To Juliet fra 2010 kan nu streames på Netflix Danmark.

I Letters To Juliet går til Italien for Sophie (Amanda Seyfried) og hendes forlovede, Victor (Gael García Bernal). Mens han har travlt med andre ting, tuller hun rundt på egen hånd i Verona og opdager den berømte gårdhave, hvor Shakespeares og Romeos Julie boede. Kvinder fra hele verden efterlader breve om deres ulykkelige kærlighed i haven, da Sophie finder et halvtreds år gammelt brev beslutter hun sig for at besvare det.

Brevet er skrevet af Claire Wyman (Vanessa Redgrave) om en ung italiener ved navn Lorenzo, som hun var dybt forelsket i som teenager. Sammen med Claires barnebarn tager de to kvinder ud for at lede efter Lorenzo.

Jyllands-Posten gav Letters To Juliet 5 stjerner og skrev “Indrømmet: Historien har mange klicheer, er en anelse for lang og balancerer på kanten af det sentimentale, men det opvejes af både den hjertevarme menneskeskildring, den smukke, forhåbningsfulde handling…”

Letters To Juliet kom på Netflix den 20. december 2014.

Se traileren til ‘Letters To Juliet’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.