Kategorier
FILM

Den romantiske, franske film ‘Tango Libre’ på Netflix

Den romantiske, franske film Tango Libre fra 2012 kan nu se på Netflix Danmark.

Filmen handler om fængselsvagten Jean-Christophe, der kaldes J.C. (François Damiens), der lever et nøgternt liv, hvor han indretter sig efter samfundets regler og restriktioner. J.C.’s har dog en svaghed for at danse tango og under et danselektion møder han den smukke Alice (Anne Paulicevich), som han hurtigt tiltrækkes af.

En dag dukker Alice op i besøgslokalet på fængslet. Hun er på besøg for at hilse på to fanger, Fernand (Sergi López) og Dominic (an Hammenecker) – den ene er hendes mand og den anden hendes elsker – og her havner J.C. i problemer, for det er strengt forbudt for fængslets personale at omgås med fangernes familier.

J.C.’s tiltrækning af Alice og hendes usædvanlige liv gør det dog umuligt for ham at følge reglementet, og da han bliver endnu mere involveret i trekantsdramaet, bliver det i stedet fangerne, som må lære at danse tango.

Den franske film Tango Libre (Sidste chance) kom på Netflix den 1. februar 2015.

Se traileren til ‘Tango Libre’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.