Kategorier
BREAKING FILM

Den anmelderroste ‘Take This Waltz’ på Netflix

De danske anmeldere delte både fire og fem stjerner ud til filmen Take This Waltz, da den kom i de danske biografer i 2012. Filmen kan nu ses på Netflix.

I filmen følger vi den 28-årige Margot (Michelle Williams), som er lykkeligt gift med Lou (Seth Rogen), en elskelig, stabil og godmodig kogebogsforfatter. Men en dag på vej hjem fra lufthavnen deler hun en taxa med Daniel (Luke Kirby), som bor på samme gade. Mødet med ham river tæppet væk under hende. For Daniel er alt det hendes mand ikke er – en flot, farlig og fri kunstner.

Deres gensidige tiltrækning får hende til at drømme om et liv uden Lou, om alt det hun ikke har prøvet, om at springe ud i livet, om at turde. Men tvivlen nager, for hvem kan give garanti for, at græsset altid er grønnere på den anden side.

Jyllands-Posten gav Take This Waltz 5 stjener og skrev: “Det storslåede ved filmen er netop de mange spørgsmål, som Sarah Polley tør stille. Publikum er på lige så usikker grund som Margot og hendes mænd.”

Take This Waltz kom på Netflix den 1. september 2014

Se traileren til ‘Take This Waltz’

http://youtu.be/xUQTNY5yaVk

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.