Kategorier
BREAKING FILM NYHEDER

Den anmelderroste Before Midnight på Netflix

Den 3. film i Before-trilogien, Before Midnight fra 2013 er nu på Netflix Danmark.

18 år efter det første møde er Celine (Julie Delpy) og Jesse (Ethan Hawke) blevet gift og har fået børn. De har tilbragt sommerferien i Grækenland, men står nu ved en korsvej i deres tilværelse.

Filmen begynder i en lufthavn i Grækenland, hvor Jesse er ved at sætte sin teenagesøn, Hank, på flyet hjem til USA. Hank bor sammen med Jesses ekskone i Chicago. Udenfor venter Celine på Jesse i bilen sammen med deres døtre. Sammen har de holdt en lang sommerferie og her den sidste dag og aften er det tid til refleksion over deres tilværelse. over hvad der er sket i de 18 år, siden de mødtes første gang, og over hvad fremtiden skal bringe.

Before Midnight er Richard Linklaters opfølger til Before Sunrise og Before Sunset. Det er en film der berører de elementer af et parforhold som ethvert voksent menneske vil kunne genkende elementer fra. I 1995 vandt Jesse og Celine vores hjerter ved deres første møde i Wien og i 2004 blev magien genskabt i Paris. Nu er historien om Celine og Jesse blevet til en trilogi, hvor der atter er gået ni år.

Stjerner til Before Midnight

Before Midnight fik topkaraktere fra de fleste anmeldere. BT, Politiken og Berlingske gav filmen 6 stjerner og BT skrev: “Sjældent, hvis nogensinde, har vi mødt en kærlighed på film, der virker så ægte, så hel og så værd at dele. […] alle filmelskere bør nyde dette knivskarpe, krystalliserede kærlighedsdrama”

Before Midnight kom på Netflix den 1. november 2015

Se traileren til Before Midnight

https://youtu.be/djbyv1AV588

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.