Kategorier
BREAKING FILM

Big Bad Wolves (Blodig Weekend) på Netflix

Den israelske thriller Big Bad Wolves (Blodig Weekend) fra 2013, kan nu ses på Netflix Danmark.

Et brutalt mord på en ung pige fører tre personer sammen: Faderen til det seneste offer, der nu er ude efter hævn – koste hvad det vil, en politimand, der går langt ud over lovens grænser i jagten på at få opklaret mordet, og den hovedmistænkte i mordene – en religionslærer, der blev anholdt og sat fri igen på grund af en politifejl.

Aharon Keshales’ Navot Papushados opfølgning til Rabies undersøger en grufuldhed, de fleste ikke ønsker at forestille sig: Hvad ville du gøre, hvis nogen gjorde skade på den, du elskede højest?

Big Bad Wolves på Netflix

Blodig Weekend – Big Bad Wolves er en knusende hævnthriller, der kombinerer den rå spænding med et voldsomt drama. I hovedrollen ses den prisvindende israelske skuespiller Lior Ashkenazi, som giver en voksende intensitet og chokerende afsløringer. Quentin Tarantino kaldte filmen for sin yndlingsfilm i 2013.

Big Bad Wolves (Blodig Weekend) kom på Netflix den 1. november 2015.

Se traileren til Big Bad Wolves (Blodig Weekend)

Se hvad instruktøren og skuespillerne siger om filmen

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.