Kategorier
BREAKING SERIER

Deep (En Immersion) fransk tv-serie på Netflix

Den franske krimi-serie Deep (En Immersion) fra 2016 kan nu ses på Netflix.

Serien handler om Michel Serrero (Patrick Ridremont) er er en uambitiøs betjent og single far i Paris. Efter at have været plaget af flere hallunicationer kommer diagnosen fra lægerne og den er dyster: Michel lider af en uhelbredelig , neurologisk sygdom, der er livstruende.

Da han ikke længere har noget at miste, beslutter han sig for gøre noget, som han tidligere aldrig havde drømt om at gøre: Han bliver medlem af en gruppe undercover narko-betjente, som ledes af den krævende La Reine, også kaldet Dronningen (Emmanuelle Meyssignac).

Gruppen har ét mål: At få ram på yderst voldlige narkobagmand, Guillaume Leanour (Olivier Chantreau), der er ved at oversvømme hele narkomarkedet i Paris med livsfarlige syntetiske stoffer.

En af dem, der rammes af Leanours produkter er Michel Serrero’s datter Clara (Pénélope Rose-Lévêque), der i sin fars fravær, begynder at tage stoffer sammen med sin kæreste.

Serien er skrevet og instrueret af Philippe Haïm, der har optaget hele serien i sort/hvid.

Deep (En Immersion) kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se traileren til Deep (En Immersion)

https://www.youtube.com/watch?v=xNf-K1WUMrU

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.