Kategorier
BREAKING FILM & SERIER NYHEDER

Dansk skuespiller med i 3. sæson af ‘House of Cards’

Det bliver ekstra meget at glæde sig til for vi danskere, når 3. sæson af Netflix-serien House of Cards får premiere den 27. februar.

I en netop udgivet trailer til den kommende sæson ses den danske skuespiller Lars Mikkelsen nemlig i flere klip, blandt andet et hvor han kysser Frank Underwoords kone Claire (Robin Wright).

Lars Mikkelsen selv har ikke meget at sige om sin rolle i den prisvindende serie.

– Er det ude nu? Det vidste jeg slet ikke. Jeg ved slet ikke, hvad jeg må sige” siger han selv, men indrømmer overfor TV2, at hans rolle er en “stor” en af slagsen.

I et andet klip i traileren sidder han med et ‘stone face’ ved siden af Frank Underwood (Kevin Spacey). De to virker ikke som de bedste venner og Mikkelsen nægter at tage imod en fremstrakt hånd fra Frank Underwood.

OBS: Har du ikke set 2. sæson endnu, kan resten af artiklen indeholde spoilere!

Se traileren til 3. sæson af ‘House of Cards’

http://youtu.be/sU9QTLXYCCc

Endnu er det uvist hvad den nye sæson af House of Cards kommer til at handle om, men fra flere sider gættes der på, at 3. sæson viser begyndelsen på nedturen for Frank Underwood. Som USA’s præsiden kan han ikke komme højere op i hierarkiet og derfor må imperiet kolapse. Samtidig gættes der på, at der også kommer en udenrigspolitisk vinkel, som meget vel kunne være det anspændte forhold den vestlige verden har til Rusland i øjeblikket.

Sjovt nok har flere amerikanske blogs fremhævet lighedpunkter mellem Lars Mikkelsen og Ruslands præsident, Vladimir Putin.

Endnu holder Lars Mikkelsen og resten af House of Cards-holdet kortene tæt til kroppen og vi må vente til den 27. februar med at se hvad 3. sæson af House of Cards handler om. En sæson der meget vel kan blive seriens sidste.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.