Kategorier
BREAKING FILM

Crowe og Wahlberg i ‘Broken City’ på Netflix

Korruption og politisk magtmisbrug udstilles i det amerikanske drama Broken City, som nu er kommet på Netflix Danmark

I Broken City bliver politibetjenten Billy Taggart (Mark Wahlberg) fyret efter en skudepisode i et af New Yorks belastede områder. Kun med hjælp fra borgmester Nicholas Hostetler’s (Russel Crowe) undgår han en tur bag tremmer.

Taggart skifter karriere og bliver i stedet detektiv. Efter syv år får han et jobtilbud fra borgmesteren, som mistænker sin hustru (Catherine Zeta-Jones) for utroskab. Billy kan ikke sige nej til opgaven, men opdager for sent, at sagen ikke er så let som først antaget. Pludselig er han på sporet af en større politisk skandale, samtidig med at borgmester kæmper for sit politiske liv i valgkampen.

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Broken City er instrueret af Allen Hughes og filmen fik rimelige anmeldelser, da den kom i de danske biografer for knap 10 måneder siden.

Politiken gav filmen 4 stjerner og skrev: “det ferme arrangement af afsløringer retter vores mistanke i nye retninger og løfter filmen over middelvandstand.” Også Jyllands-Posten gav filmen 4 stjerner og kalder den for en poppet udgave af tv-serien The Wire.

Broken City kom på Netflix i Danmark den 1. april 2014

Se traileren til Broken City

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.