Kategorier
BREAKING SERIER USA

Se ‘Criminal Minds’ på Netflix USA

De første seks sæsoner af den populære amerikanske serie Criminal Minds ligger nu på Netflix USA.

I Criminal Minds følger vi et team af såkaldte  Profilers fra FBI’s profilanalyse-enhed (BAU) i Quantico, Virginia.

Lederne af dette team er specialagenterne Jason Gideon (Mandy Patinkin) og Aaron Hotchner (Thomas Gibson), som er eksperter i at fremstille psykologiske profiler på nogle af de mest notoriske forbrydere.

Hvert medlem på holdet har hver deres speciale. Der er Elle Greenaway (Lola Glaudini), som har en baggrund i sexforbrydelser, og Derek Morgan (Shemar Moore), som fokuserer på tvangsmæssige forbrydelser og specialagent Dr. Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), det kloge, men socialt dårligt fungerende geni og Jennifer “JJ” Jareau (A.J. Cook), som er nybegynderen.

Følg FBIs bedste profileringshold, mens de bruger deres unikke evner til at spore verdens farligste dræbere. For medlemmerne i Behavior Analysis Unit er den største udfordring at komme ind i hovedet på morderen, men denne eliteenhed ved at de altid kan stole på profilen – og hinanden.

SÅDAN KOMMER DU TIL AT SE NETFLIX USA – GRATIS  

Criminal Minds adskiller sig fra mange andre krimi-dramaserier, primært fordi den fokuserer mere på den kriminelle frem for på selve forbrydelsen.

Serien fik premiere i USA den 22. september 2005, hvor den 10. sæson begynder den 1. oktober 2014.

Sæson 1 – 6 af Criminal Minds kom på Netflix USA den 15. september 2014.

Se traileren til ‘Criminal Minds’

http://youtu.be/Ha2NA89depo

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.