Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Animationsfilmen ‘Escape from Planet Earth’

Den animerede familiefilm Escape from Planet Earth er netop kommet på Netflix.

Escape from Planet Earth handler om rumvæsnet Scorch Supernova, som på planeten Baab er en stor helt. Da han en dag opfanger et nødsignal fra planeten Jorden, tøver han ikke med at tage afsted. Desværre havner han i en fælde og bliver taget til fange af menneskene og ført til Area 51. Nu er det op til hans regelrette bror Gary, at redde Scorch fra de onde mennesker på Jorden.

Filmen udkom i 2013, men kom aldrig i de danske biografer på trods af, at filmen i hjemlandet USA var en pæn biografsucces.

Escape from Planet Earth er en forrygende familiefilm, hvor humoren ikke er helt så voksen, som man til tider ser hos f.eks. Pixar. For større børn er filmen dog et sikkert hit!

SE FLERE NYE FILM FOR BØRN PÅ NETFLIX

Escape from Planet Earth kom på Netflix den 22. september 2014. Filmen kan på Netflix ses på enten dansk eller originale sproget, hvor blandt andre Jessica Alba ligger stemme til.

Se traileren til ‘Escape from Planet Earth’ (Engelsk tale)

http://youtu.be/gOSmvkffk_g

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.