Kategorier
BREAKING FILM

Actionbraget ‘Iron Man 3’ nu på Netflix

Det kan siges meget enkelt: Drengerøvene vil med garanti glæde sig over, at actionbraget Iron Man 3 fra 2013 nu kan ses på Netflix….og pigerne vil sikkert elske, at Robert Downey Jr igen har hovedrollen.

I Iron Man 3 rystes verden af en række chokerende attentater som superskurken Mandarin (Ben Kingsley) står bag. Samtidig plages milliardæren Tony Stark (Robert Downey Jr.) af mareridt og søvnløshed på grund af en konstant frygt for sine nærmestes sikkerhed. Det er der god grund til, for Mandarin tegner til at blive Starks værste modstander til dato.

Dette er dog ikke den eneste fjende, som går efter Stark og da han samtidig bliver angrebet fra flere sider, styrter hele hans verden i grus. Stark må kæmpe sig tilbage og som Iron Man begiver han sig ud på et hævntogt for at finde og eliminere de ansvarlige.

På trods af at dette er den tredje Iron Man film, så virker det som om, serien bliver stærkere og stærkere. Iron Man 3 fik flotte anmeldelser fra de danske anmeldere. BT gav film 5 stjerner og kaldte den for “….noget nær perfekt action.”

Hvis du er til superhelte film og i særdeleshed Iron Man, så kan du godt begynde at glæde dig, for det ligger fast at der kommer en Iron Man 4. Det er dog usikkert om Robert Downey Jr. vender tilbage i rollen som Tony Stark.

Iron Man 3 kom på Netflix den 25. september 2014.

Se traileren til ‘Iron Man 3’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.