Kategorier
FILM

Coherence – fantastisk sci-fi thriller på Netflix

Coherence på Netflix

Sci-fi thrilleren Coherence fra 2014 er netop kommet på Netflix.

En gruppe venner samles til et middagsselskab og pludselig ryger al strøm og telefoni, da en komet passerer over området.

Vennerne tænder i stedet stearinlys, men hvad der skulle have været en hyggelig aften i skæret fra de levende lyd udvikler sig til noget nær et mareridt, da de pludselig bliver generet af ukendte personer for hvem er det og er der overhovedet andre personer i huset? Hvem er ven? Hvem er fjende?  Hvis de overlever natten vil de aldrig se på hianden på samme måde igen.

Der er både grin og gys i denne dogmeagtige film og Coherence var ‘Talk of the town’ til filmfestivalen Fantastic Fest og Sitges.

Det er James Ward Byrkits der får sin instruktør debut med denne fantastiske film, der scorer hele 88% hos filmsitet Rotten Tomatoes. Dette er en film du bestemt ikke bør snyde dig selv for.

Coherence kom på Netflix Danmark den 16. maj 2015. 

Se traileren til Coherence

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.