Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Clifford – Den store røde hund på Netflix

Der er dømt underholdning for familiens yngste i den nye animationsserie: ‘Clifford – Den store røde hund’ / ‘The big red dog’ som nu er kommet på Netflix.

I denne animerede børneserie møder vi den kæmpestore hund Clifford og hans ejer, Emily Elizabeth, som formidler vigtige livserfaringer til små seere.

Serien er baseret på børnebøgerne af Norman Bridwell, som har været et kæmpehit i store dele af verden. Bøgerne er solgt i 90 millioner eksemplarer på verdensplan.

Der er især i USA og Storbritannien at serien har været en stor succes, men nu er turen altså kommet til Danmark, hvor serien kan ses eksklusivt på Netflix.

Der er lavet i alt 49 afsnit af serien, men det er kun de første 20 afsnit, der ligger på Netflix. Se Clifford – The big red dog på Netflix HER

1. sæson af Clifford – Den store røde hund kom på Netflix den 14. februar 2014.

 

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.