Kategorier
BREAKING SERIER

Den prisvindende politiserie ‘The Shield’ på Netflix

Elsker du gode politiserier, så kan du se frem til mange timers god underholdning med det Golden Globe og Emmy-vindende politidrama ‘The Shield’, som nu er på den danske Netflix.

Serien handler om den barske og benhårde kriminaldetektiv Victor Samuel “Vic” Mackey (Michael Chiklis). Han er chef for afdelingen ‘Strike Team’ , der holder til i en nedlagt kirke. (Afdelingen skulle efter sigende, være inspireret af den virkelige CRASH-enhed under Los Angeles Police Department)

‘Strike Team’ består af en række korrupte betjente, der ved at bruge ulovlige metoder er fantastisk effektive til at opklare forbrydelser. Samtidig har gruppen dog også gang i mere lyssky aktiviteter, som salg af stoffer og røverier.

fratheshieldSerien er bygget op om et helt fantastisk persongalleri og historierne i serien virkelige fantastiske. Serien har vist ikke været vist på dansk tv, hvilket er noget besynderligt, da der er tale om en politiserie af virkelig højkvalitet. Det er til tider neglebidende spændende.

‘The Shield’ kørte på amerikansk tv i periode fra 2002-2008, hvor serien stoppede. I den periode nåede serien at vinde en Golden Globe, som bedste dramaserie og Michael Chiklis har vundet både en Golden Globe og en Emmy Awards for sin rolle i serien.

Samtlige 7 sæsoner af ‘The Shield’ ligger nu på Netflix Danmark. Serien fik premiere den 15. februar 2014. Se ‘The Shield’ på Netflix HER

Se traileren til ‘The Shield’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.