Kategorier
DOKUMENTAR FILM OG SERIE NYT NYHEDER

Chef’s Table vender tilbage på Netflix

Netflix har netop meddelt, at tjenesten er klar med Chef’s Table sæson 2, 3 og 4.

Den første sæson á seks afsnit får premiere på Netflix fredag den 27. maj efterfulgt af fire specialafsnit senere på året, som er dedikerede til fire af verdens mest berømte, franske kokke. Den tredje sæson sætter fokus på seks andre kokke og får premiere i begyndelsen af 2017.

“Vi er begejstrede for at fortsætte vores partnerskab med David Gelb og hans team. Vi kunne ikke forestille os en bedre måde at følge op på en så visuelt imponerende og spændende første sæson end ved at følge yderligere 16 enestående kokke og dele deres dybt personlige historier med vores medlemmer rundt om i verden. Davids unikke vision viser seere i hele verden gadekøkkenets hemmeligheder,” siger Lisa Nishimura, Netflix Vice President of Original Documentary Programming.

I de nye sæsoner af Chef’s Table inviteres vi endnu en gang med på en rejse, der viser, hvad der inspirerer en række kokke fra hele verden, og hvordan det afspejles i deres individuelle stil. Vi får et indblik i kokkenes liv – fra deres forskellige baggrunde til tilblivelsen af deres kogekunst samt kokkenes jagt på sensorisk perfektion.

Chef’s Table på Netflix

“Med så bred en vifte af discipliner og kulinarisk talent, kunne vi på ingen måde pakke alle de utrolige kokkehistorier ned i én sæson,” tilføjer skaberen David Gelb. “Jeg er især begejstret for, at vi får afsnit dedikeret til de kvindelige kokke Ana Ros, Dominique Crenn, Jeong Kwan, Nancy Silverton og ikke mindst Adeline Grattard. Hun vil være én af fire kokke, vi vil fremhæve i vores franske sæson. Jeg er beæret over at kunne dele et mere personligt indblik i hver af disse kokkes liv.”

I Chef’s Table sæson 2 besøger vi Alex Atala fra restaurant Dom, (Brasilien) – Ana Ros fra restaurant Hiša Franko (Slovenien) – Dominique Crenn fra restaurant Atelier Crenn (USA) – Enrique Olvera fra restaurant Pujol (Mexico) – Gagan Anand, fra restaurant Gaggan (Thailand) samt Grant Achatz fra restaurant The Aviary (USA).

Chef’s Table sæson 2 får premiere den 27. maj 2016.

 

 

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.