Kategorier
BREAKING FILM

Blue Valentine – A Love Story

Det romantiske drama fra 2010, Blue Valentine med Ryan Gosling og Michelle Williams kan nu ses på Netflix.

Flyttemanden Dean Pereira (Ryan Gosling) møder tilfældigt den unge studerende Cindy Heller Pereira (Michelle Williams), da de er i slutningen af teenageårene.

Flere år senere er de gift og har en datter, Frankie (Faith Wladyka), men de er tydeligvis ikke så lykkelige mere. Dean elsker sin datter, men han føler, at han og Cindy har fjernet sig følelsesmæssigt fra hinanden.

Dean og Cindy tager på weekend sammen og indlogerer sig på et hotel, for at få parforholdet tilbage på skinner, men det tager ikke særligt længe, før det går op for dem, at magien ikke kommer tilbage.

Blue Valentine på Netflix

Filmen kom ikke i de danske biografer.

CinemaOnline.dk gav filmen 4 stjerner og skrev: ”Blue Valentine” udforsker på én og samme tid, hvordan et ungt par forelsker sig og bliver gift, og hvordan deres ægteskab går i spåner. Det interessante er det, der ikke bliver fortalt.”

SE ALLE DE NYE FILM PÅ NETFLIX HER

Blue Valentine kom på Netflix den 1. juli 2016.

Se traileren til Blue Valentine

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.