Kategorier
FILM

Assault on Wall Street

Den amerikanske film om finanskrisen, Assault on Wall Street fra 2013 kan nu ses på Netflix.

Assault on Wall Street handler om sikkerhedsvagten Jim Baxford (Dominic Purcell) og hans kone Rosie (Erin Karpluk), der er en helt almindelig amerikansk familie i New York, der lever et stille liv.

Rosie er dog ramt af kræft og derfor sygemeldt fra sit arbejde. Parret skal selv betale for den bekostelige behandling og derfor må Jim tage ekstra arbejde for at få økonomien i den lille familie til at hænge sammen.  Men gælden vokser og Jim beslutter sig for at hæve sin pension. På anbefaling fra et investeringsfirma køber aktier for pengene.

Parrets situation ændre sig dog drastisk da finanskrisen rammer i 2008 og familiens økonomi krakker. Fyldt af vrede og raseri slår det klik for Jim, og han skyr ingen midler for at kræve hævn for det liv, der er taget fra ham.

Assault on Wall Street på Netflix

Filmen kom ikke i de danske biografer og på filmanmeldelses siden, Rotten Tomatoes får den kun en enkelt stjerne.

Assault on Wall Street kom på Netflix den 14. oktober 2015.

Se traileren til Assault on Wall Street

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.