Kategorier
BREAKING SERIER

Arrow sæson 3 på Netflix

Den amerikanske superhelte-serie Arrow sæson 3 kan nu streames på Netflix.

Serien handler om den forkælede rigmandssøn Oliver Queen (Stephen Amell), der levede livet med vilde fester, hurtige biler og et utal af damer, men et voldsomt skibbrud satte en stopper for hans søde liv. Han strandede på en øde ø og blev først fundet efter 5 år.

Opholdet på øen har forandrede ham og Oliver besluttede sig for – som en hætteklædt selvtægtsmand – at rydde op i den kriminelle underverden med sin bue og pil.

I sæson 2 måtte Oliver beskytte sin mor og søster samt sin belejrede virksomhed. Han fandt ud af, at det onde jerngreb på alt det, han holder af, er forbundet med hans skæbnesvangre skibbrud.

Arrow sæson 3

Arrow er her i sæson 3 en helt i Starling City, men det er bestemt ikke ovre endnu. En ny bølge af djævelske hjerner – inklusive Vertigo, Cupid, Digger Harkness, “Brick” Brickwell og Ra’s al Ghul samt snigmordernes liga – er en trussel mod alt, hvad han holder af.

Team Arrow er blevet en magtfuld styrke, men farlige hemmeligheder udsætter dem for store prøvelser i en handlingsmættet 3. sæson.

TV-serien Arrow på Netflix

Det er folkene bag seriehits som Game of Thrones og The Vampire Diaries, der står bag denne serie, som bygger på tegneserien af samme navn udgivet af DC Comics.

Serien havde premiere i USA i oktober 2012 og der er indtil videre lavet 5 sæsoner af serien. Sæson 5 får premiere på den amerikanske tv-kanal CW Network til oktober 2016. Det er på nuværende tidspunkt (august 2016) uvist om der kommer en sæson 6.

Arrow sæson 3 kom på Netflix den 9. august 2016, hvor også de to første sæsoner kan ses.

Se traileren til Arrow sæson 3

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.