Kategorier
BREAKING FILM USA

Abernes Planet: Revolutionen på Netflix

Den amerikanske actionfilm fra 2014, Abernes Planet: Revolutionen (Dawn of the Planet of the Apes) kan nu ses på Netflix UK og Netflix Irland.

Med et dansk Netflix-abonnement kan du nemt skifte region, så du kan se f.eks. Netflix UK eller Netflix Irland. Du skal blot bruge VPN-tjenesten ExpressVPN, som har dedikerede servere i begge lande. Filmen vil dog ikke kunne ses med danske undertekster. Få verdens hurtigste VPN her.

Hvis du vil se Abernes Planet: Revolutionen med danske undertekster, vil vi anbefale dig at få et ViaPlay-abonnement, hvor filmen netop fået premiere.

Du kan lige nu se ViaPlay 100% gratis i 30 dage. Se mere HER.

Abernes Planet: Revolutionen

Året er 2026, og en dødelig virus har udslettet så godt som alle mennesker.

I skovene omkring San Francisco har et fællesskab af genetisk, forbedrede aber etableret et samfund, baseret på harmoni og fællesskab. Et tilfældigt møde mellem en ung abe og et menneske eskalerer spændingerne mellem mand og dyr.

Der indgås en skrøbelig fred mellem Cæsar (Andy Serkis) og Dreyfus (Gary Oldman) samt den interimistiske, menneskelige bosættelse. Der erklæres imidlertid krig efter et chokerende forræderi. Hvilken af de to arter vil være enerådende på Jorden?

Abernes Planet: Revolutionen på Netflix

Gary Oldman, Andy Serkis, Jason Clarke og Keri Russell har hovedrollerne i det næste uhyggeligt spændende kapitel om Abernes Planet.

Filmen er instrueret af Matt Reeves.

BT gav filmen 5 stjerner og skrev: “Uden at løfte én eneste pegefinger, rejser historien også intelligente spørgsmål om politik, loyalitet og ja, kærlighed. Og endelig fungerer dette godt to timer lange brag af en film også som en gribende blockbuster, der kan ses og nydes som et selvstændigt værk.”

Abernes Planet: Revolutionen (Dawn of the Planet of the Apes) kom på Netflix UK og Netflix Irland den 18. august 2016. Se Netflix UK eller Netflix Irland med ExpressVPN eller se filmen med danske undertekster på ViaPlay.

Prøv ViaPlay 100% gratis i 30 dage lige nu.

Se traileren til Abernes Planet: Revolutionen

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.