Kategorier
FILM FLIXNYT ANBEFALER

The Social Network

Det amerikanske Oscarbelønnede biografisk drama fra 2010, The Social Network kan nu ses på Netflix Danmark.

En efterårsaften i 2003 sætter computergeniet og den Harvard-studerende Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg) sig ved sin computer og begynder ivrigt at arbejde på en ny ide.

En hvirvelvind af blogs og programmeringer begynder på hans kollegieværelse, men ender med at blive et socialt netværk og en revolution inden for kommunikation.

Kun seks år og 500 millioner venner senere er Mark Zuckerberg den yngste milliardær i historien… men det giver iværksætteren både personlige og juridiske problemer.

En forbløffende beretning om en ny race af kulturelle oprørere, et arrogant og asocialt geni, som udløste en revolution og ændrede en hel generations omgangsform, måske uigenkaldeligt.

Handler om hvordan Facebook blev skabt og om de kampe om ejendomsretten, der fulgte i kølvandet på hjemmesidens ubegribeligt store succes.

The Social Network er instrueret af David Fincher og udover Jesse Eisenberg ses også Andrew Garfield, Justin Timberlake og Armie Hammer i filmen.

The Social Network på Netflix

Jyllands-Posten gav filmen 6 stjerner og skrev: “Manuskriptet er vittigt, sorgmuntert og intelligent. Instruktionen af David Fincher pletfri, og de mange fine præstationer en nydelse. Tilbage er der bare at sige: Se den igen og igen.”

The Social Network kom på Netflix den 20. august 2016.

Se traileren til The Social Network

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.