Kategorier
BREAKING FILM

A Gang Story (Les Lyonnais)

Den franske gangsterfilm A Gang Story (Les Lyonnais) fra 2011 kan nu ses på Netflix.

Vi følger det to barndomsvenner, sigøjneren Edmond Vidal, aka Momon (Gérard Lanvin) og Serge Suttel (Tchéky Karyo) fra de stjæler den første bakke kirsebær, som sender dem 6 måneder i fængslet, til de senere bliver bandemedlemmer.

De to starter nemlig forbryderbanden Gang des Lyonnais og bliver pludselig Frankrigs mest berygtede og frygtede røvere i de tidlige 70’ere. I 1974 overmandes de dog af politiet og sættes bag tremmer.

Mange år senere nærmer Momon sig de 60 og vil helst lægge sin fortid bag sig og fokusere på sin kone Janou og børnebørnene. Men da Serge Suttel pludselig dukker op, må Momon stå ansigt til ansigt med den barske fortid.

Filmen er baseret på en sand historie.

A Gang Story (Les Lyonnais) på Netflix

Filmsitet CinemaOnline.dk gav filmen 4 stjerner og skrev: “Denne film er dyb nok til at man bliver fanget af den, men alligevel ikke dyb nok til at påvirket af den.”

A Gang Story (Les Lyonnais) kom på Netflix den 16. januar 2016.

Se traileren til A Gang Story (Les Lyonnais)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.