Kategorier
BREAKING DET BEDSTE FRA NETFLIX NYHEDER

7 nyere biografsucceser på Netflix

Du har sikkert prøvet det:  Du vil gerne se en god film på Netflix, men da du begynder at gå igennem kataloget er der så mange film, at du mister overblikket og pludselig er det svært at vælge den rigtige film.

Vi har lavet en listen over de syv bedste nyere biografsucceser på Netflix, som du kan starte med at se. Alle filmene kan ses på den danske Netflix lige nu.

Denne liste følges op af en liste over syv filmklassikere på Netflix, som du bør se eller gense.  Med andre ord 14 fantastiske film, som vil give en god film aften i sofaen.

De 7 bedste nyere blockbustere på Netflix lige nu

Filmene er opstillet i helt tilfældig rækkefølge.

Skyfall (2012)

Daniel Craig er tilbage som Agent 007 i Skyfall, der er James Bonds 50 års jubilæums eventyr. Her bliver Bonds loyalitet over for M (Judt Dench) sat på den prøve, da hun bliver jagtet af fortiden. 007 må opspore og bekæmpe truslen, lige meget hvor store personlige konsekvenser det må medføre. Da Bonds seneste opgave går grueligt galt, og agenter verden over er udsat, bliver MI6 angrebet, tvinges M til at flytte hovedkvarteret. Dette udfordrer hendes autoritet og position i forhold til Mallory (Ralph Fiennes), den nye leder af Intelligens- og Sikkerhedskomitéen. Nu hvor MI6 er udsat både indefra og udefra, står M tilbage med en enkelt allieret, hun kan stole på: Bond. Hvis du troede James Bond filmene var døde, så bør du se Skyfall, der er en af de bedste James Bond film i mange år.

Hobbitten – En Uventet Rejse (2012)

Netflix var hurtigt ud og sikrede sig streamrettighederne til Peter Jacksons triologi om Hobitten. Selv om vi ikke er helt på niveau med Ringenes Herre, er det alligevel et fantastisk eventyr baseret på J.R.R. Tolkiens mesterværk. Hobbitten – En Uventet Rejse følger hobbitten Bilbo Sækker, der sammen med troldmanden Gandalf og 13 dværge – ledet af Thorin Egeskjold – deltager i en storslået kamp for at genvinde det tabte dværg-kongerige Erebor fra den frygtindgydende drage Smaug. Deres rejse bringer dem gennem mørke skove, over høje bjerge og gennem dunkle grotter beboet af trolde og orker og det gådefulde væsen Gollum. Undervejs overrasker den beskedne Bilbo ikke blot sig selv ved at udvise mod og opfindsomhed – han kommer også i besiddelse af en magisk ring, der ændrer hans liv for altid.

Rush (2013)

Uanset om du er til Formel 1 eller ej, så bør du se den Oscar-vindende instruktør, Ron Howards film Rush, om det sandfærdige drama mellem to af verdens største Formel 1 legender: den østrigske Niki Lauda (Daniel Brühl) og den engelske playboy, James Hunt (Chris Hemsworth). Vi er tilbage i Formel 1’s glamourøse guldalder i midten af 70’erne, hvor det til tider var med livet som indsats, at kørene satte sig i deres hurtige vogne. Historien følger deres helt forskellige personlige stil på og uden for banen. Den karismatiske engelske playboy James Hunt er sportens darling og et naturtalent, mens den reserverede østriger Niki Lauda er perfektionisten, der kun koncentrerer sig om sin sport. Dette er uden tvivl en af de bedste film om motorsport og har du bare lidt benzin i blodet, så er Rush en ‘must see’ film.

Gravity (2012)

På listen over de bedste film er det svært at komme uden om den 7-dobbelte Oscar vindende Gravity. En rumfilm helt uden aliens, mystiske rumskibe og robottalende personer. Dette er en film om to personer helt alene i mørket. Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) er en ingeniør på hendes første rejse i rummet sammen med den garvede astronaut, Matt Kowalsky (George Clooney), der har kommandoen over sin sidste flyvning, inden han skal pensioneres. Under hvad der skulle være en rutinemæssig rumvandring, sker katastrofen. Dele fra en satellit rammer rumfærgen og efterlader den med store uoprettelige skader, og Dr. Ryan og Matt strander i rummet med en begrænset mængde ilt. Uden nogen mulighed for at kommunikere med jorden, er de tvunget til at samarbejde for at overleve.

De Urørlige (2012)

Du havde muligvis ikke regnet med, at du frivilligt skulle se en fransk, anmelderrost film, men gør dig selv den tjeneste at se feel good-komedien De Urørlige, der er den største franske filmsucces på verdensplan. Filmen handler om den stenrige Phillipe, der bliver lam fra halsen og ned efter en ulykke. Han har brug for hjælp døgnet rundt og vil ansætte en hjælper. Valget falde noget overraskende på den arbejdsløse og småkriminelle Driss, der lige er løsladt fra fængslet. I mødet mellem de to meget forskellige mænd opstår der et uventet og ganske enestående venskab. Det er en film, der med garanti vil ramme dig – ligesom filmen har ramt tusindvis af biografgængere over hele verden. At filmen er autentisk gør den bestemt ikke ringere.

http://youtu.be/kaBAw70Xb-I

Hævnen (2010)

Der er også blevet plads til Susanne Biers Oscar-vindende drama Hævnen, der er blevet kaldt en af de bedste danske film nogensinde. Hævnen følger lægen Anton (Mikael Persbrandt), som pendler mellem en flygtningelejr i Afrika og sit hjem i Danmark, hvor han har to små sønner. Han har svigtet sin elskede kone Marianne (Trine Dyrholm), og de prøver nu at vænne sig til et liv uden hinanden. Sideløbende begynder Antons 12-årige søn Elias at blive venner med Christian, som er en ny dreng i klassen. Dette usædvanlige venskab udvikler sig snart til en foruroligende alliance, som truer med at ødelægge landsbyidyllen for altid. Hævnen vandt en Golden Globe i 2011, som bedste ikke engelsksprogede film og en Oscar som bedste udenlandske film i 2011.

Millennium-triologien (2008 – 2010)

Filmatiseringen af den svenske forfatter, Stieg Larssons Millennium-trilogi er tre fantastiske film, hvoraf kun den første, Mænd Der Hader Kvinder blev lavet til det store biograflærred. De følgende film, Pigen Der Legede Med Ilden og Luftkastellet Der Blev Sprængt blev produceret til TV, hvilket desværre kan ses på produktionen. Det ændre dog ikke ved, at hele trilogien er fantastisk spændende og super velspillet. Vi følger journalist Mikael Blomkvist, der hyres af den stenrige  Henrik Vanger til at skrive sin slægts historie. Blomkvist påtager sig opgaven og tager den unge Lisbeth Salander med som hjælpwe. Hun er en umyndiggjort kvinde, men også landets bedste hacker og en fantastisk researcher. Sammen graver de dybt ind i Vanger-familiens fortid og møder en mørkere historie, end nogen af dem havde forestillet sig. Hvis du vil se filmene på Netflix, skal du søge efter “Millennium filmtrologi”. En søgning efter Mænd Der Hader KvinderPigen Der Legede Med Ilden og Luftkastellet Der Blev Sprængt giver intet resultat på Netflix.

Dette var vores syv nyere blockbustere / biografsucceser på Netflix lige nu. Listen opdateres løbende og skifter efterhånden som indholdet på Netflix skifter.

Har du et forslag til en film vi skal have på denne liste, må du meget gerne skrive til mail@flixnyt.dk eller sende en besked på facebook.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.