Kategorier
BREAKING FILM

Feel-good filmen ‘Little Miss Sunshine’ på Netflix

Den prisvindende Little Miss Sunshine fra 2006 er nu på Netflix.

Dette er filmen om den meget atypiske og bindegale familie Hoover, der gør alt hvad de kan for at bakke op om den 7 årige datter, Olives drøm om at deltage i skønhedskonkurrencen Little Miss Sunshine – på trods af hendes helt normale udseende.

Familien består af en teenage-søn, der ikke siger noget, en bedstefar der siger for meget, en onkel som konstant går med selvmordstanker – for ikke at tale om Olives forældre: Faderes Richard, der ikke kan sælge sit succesprogram til erhvervsfolk og moderen Sheryl, der prøver at holde styr på familien.

Hele familien pakkes i et gammelt folkevognsrugbrød og så går turen ellers fra Albuquerque i New Mexico til Californien hvor skønhedskonkurrencen finder sted.

Little Miss Sunshine er en skøn feel-good film. De danske anmeldere gav den 4 og 5 stjerner, da den kom i biograferne i 2006.

BT skrev “…en af årets mest livsbekræftende film” og Ekstra Bladet skrev “…Man skal være gjort at tidlig julestress og gasbeton for ikke at lade sig varme af dette lille solstrejf”

Little Miss Sunshine modtog stående bifald på Sundance Film Festival og har vundet adskillige priser.

Little Miss Sunshine kom på Netflix den 11. november 2014.

Se traileren til ‘Little Miss Sunshine’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.